Росія не досягла своєї головної мети і готується до приєднання захоплених територій

2091 0
Уже ті заходи, які росія проводить в Донецькій, Херсонській, Луганській областях, свідчать про планомірну підготовку до так званих референдумів.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Росія не досягла своєї головної мети  захоплення всієї України  і готується до приєднання вже захоплених територій. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

«Стратегічна мета росії стосовно повної окупації нашої території не досягнута. По друге, ми чітко бачимо і маємо інформацію про те, що і в законодавчому органі рф, і в уряді, і в інших структурах зараз активно опрацьовують всі питання, які пов’язані з можливою інтеграцією тимчасово окупованих територій до рф – в політичному, економічному і територіальному планах. Як це буде відбуватися, ми подивимося ближче до осені. 11 вересня – це єдиний день голосування»,  каже він.

Читайте також: У росії можливий тіньовий державний переворот

За його словами, вже ті заходи, які росія проводить в Донецькій, Херсонській, Луганській областях, свідчать про планомірну підготовку до так званих референдумів. Крім того, як додав представник ГУР МО України, зараз в росії готуються законодавчі ініціативи, які мають спростити процедуру отримання громадянства щодо інтеграції чи приєднання території до рф.

Стосовно загальної мобілізації в рф, то Вадим Скібіцький відзначив, що її можуть оголосити тоді, коли оголосять також війну.

«Путін не визнає те, що він не досяг своєї основної мети щодо окупації в короткі терміни, він продовжує так звану «спеціальну воєнну операцію» і не хоче визнати, що це повномасштабна війна. І не тільки на території Луганської та Донецької областей, як він говорив, а це повномасштабна війна проти української держави, проти українського народу», – додав представник воєнної розвідки України.

Читайте також: Зеленський наказав звільнити Південь України, – Резніков

Нагадаємо, напередодні Кирило Буданов вже зазначав, що активна фаза війни має піти на максимальний спад до кінця року. Ресурсів у росії для ведення нормальної війни є на 12 місяців, а закінчиться боротьба поверненням наших окупованих територій включно з Кримом. У Головному управлінні розвідки Міноборони України прогнозують, що, починаючи з серпня цього року, відбудуться певні події, які продемонструють всьому світові, що починається переломний момент.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!