Росія не здатна захопити Одесу з моря, – британська розвідка

1138 0
Наявність протикорабельного озброєння в України суттєво підірвала загальний план вторгнення рф.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Наявність на озброєнні української армії протикорабельних ракет створює значні проблеми для чорноморського флоту рф на південному напрямку й унеможливлює реалізацію плану москви із захоплення Одеси з моря. Про це повідомив Укрінформ з посиланням на британську розвідку Міноборони.

«Росія розглядає протикорабельні ракети, які стоять на озброєнні ЗСУ, головною загрозою для свого чорноморського флоту, що значно обмежує його ефективність. Наявність протикорабельного озброєння в України суттєво підірвала загальний план вторгнення російської федерації, зробивши неможливою десантну операцію з захоплення Одеси», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Вручення повістки не означає мобілізацію». Резніков пояснив, як відбувається призов військовозобов'язаних 

У британській розвідці додали, що російська армія й надалі докладатиме зусиль із знищення протикорабельного озброєння України, однак такі операції є малоефективними через застарілі дані російської розвідки та їх погане планування.

Нагадаємо, Польща передала Україні партію танків PT-91 Twardy.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!