Росія погрожує ракетними ударами по Києву після обстрілів власних територій

2183 0
Удари по місту будуть нарощуватися нібито у відповідь на атаки Україною росії.
Фото з відкритих джерел/розгромлений будинок у Києві

Фото з відкритих джерел/розгромлений будинок у Києві

Міноборони російської фередації заявило, що планує завдати ракетних ударів «по об’єктах» у Києві. Про це пишуть РИА Новости. 

«Масштаби ракетних ударів ЗС рф по об’єктах в Києві будуть нарощуватися у відповідь на будь-які атаки чи диверсії на території росії», – заявили у Міноборони росії. 

Зазначимо, що російські військові обстріляли селище Клімово у Брянській області і звинуватили у цьому Україну. Це підтверджують перехоплення телефонних розмов окупантів, які є у розпорядженні СБУ.

Читайте також: Росія планувала захопити лівий берег Києва

Нагадаємо, 14 квітня з боку України обстрілили прикордонний пункт пропуску в Брянській області, внаслідок обстрілу якого пошкодило два автомобілі, ніхто не постраждав. Уже до обіду свідчення змінилися – виявилося, що обстріляні «два житлові будинки» у селищі Клімово. Росіяни заявили, що постраждали семеро людей, у тому числі «вагітна жінка та дитина». Центр протидії дезінформації при РНБО України пояснив, що спецслужби росії розпочали реалізацію плану з проведення терактів на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!