Росія посилить повітряні атаки та спробує захопити Чорноморське узбережжя

2368 0
Окупанти хочуть виявляти маршрути логістичного забезпечення ЗСУ.
Фото: defence-ua

Фото: defence-ua

Українська військова розвідка прогнозує, що російські війська збільшать авіаційні та ракетні удари по об’єктах критичної інфраструктури та спробують захопити все Чорноморське узбережжя України аж до Придністров’я. Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, пише УП.

Читайте також: Посли єс затвердили шостий пакет санкцій проти росії

За його словами для росіян буде пріоритетом:

  • нарощування інтенсивності застосування авіа- та ракетних ударів по цивільних та військових обʼєктах по всій Україні;
  • продовження тотального знищення критичної інфраструктури та мирного населення".

Він зазначив, що російські окупанти зосередять зусилля на оточенні та знищенні угруповання Об’єднаних сил на Донбасі, а далі будуть утримувати сухопутний коридор з Ростовської області до Криму. Однак, в майбутньому росіяни захочуть захопити всі південні області України й отримати контроль від Придністров’я до Ростова.

Читайте також: Росія зазнала величезних втрат серед офіцерів молодшого та середнього рангу

Крім того, окупанти прагнуть виявляти маршрути логістичного забезпечення ЗСУ та знищувати склади з технікою й боєприпасами. Їхньою метою є зриви постачань озброєння від західних партнерів.

Нагадаємо, росія намагається підбурити Африку, Близький Схід та Азію проти України, а також – використати наш успіх у мобілізації світу проти нас самих. Детальніше читайте у матеріалі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!