Росія готує провокації на Донеччині за «бучанським сценарієм»

749 0
РосЗМІ стверджують, що українські військові нібито одягнуться у форму російської армії.
Український військовий/Фото: з відкритих джерел

Український військовий/Фото: з відкритих джерел

Росія, ймовірно, готує провокацію, щоб спробувати звинуватити Україну у вбивствах на Донбасі. Про це повідомили у Центрі протидії дезінформації Ради національної безпеки та оборони України.

«Для дискредитації України на міжнародній арені міноборони рф повідомляє про провокації за «бучанським сценарієм», що нібито «готує українська влада за підтримки західних кураторів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія продовжує обстрілювати «Азовсталь» 

Кремлівські медіа дезінформують, що для реалізації задуманого українські військові «перевдягнуться у форму російської армії з білими пов'язками» та на камеру «будуть розстрілювати» мешканців Костянтинівки.

У Центрі протидії дезінформації пишуть, що росія у такий спосіб намагається перекласти на Україну відповідальність за масові вбивства мирних жителів. А мета цих повідомлень росіян – забезпечити москві «інформаційне алібі» та «підготувати» населення рф та міжнародну спільноту до злочинів, які готують окупанти.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!