Росія вчора запустила по Україні близько 70 ракет, долетіли тільки 8, – The Insider

12141 0
Це рекордна кількість випущених за раз ракет.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Вчора, 26 березня Росія запустила по Україні щонайменше 70 ракет, з яких частину збили українські протиповітряні системи. Долетіли тільки 8 ракет. Про це повідомляє інтернет-видання The Insider.

Зазначається, що вчора РФ випустила одномоментну кількість ракет. Зокрема, 52 ракети з кораблів Чорноморського флоту з акваторії Севастополя та мінімум 18 з території Білорусі. Як стверджує видання, це рекордна кількість, випущена в один момент. До цілей долетіли тільки 8 ракет. Більшу частину українські сили знищили в повітрі.

Читайте також: Ракети по Львову летіли з Севастополя, було два удари – по нафтобазі та заводу

За даними джерел видання, загальна вартість цих ракет становить більше 340 млн доларів прямих виробничих витрат. Разом з логістикою до Чорноморського флоту їх вартість сягає близько 500 млн доларів.

Нагадаємо, що російські війська вчора, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год. Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. За попередніми даними, постраждали п’ять людей. Згодом у Львівській ОВА повідомили, що окупанти влучили у нафтобазу. Пожежу гасили понад 13 годин.

Згодом о 18:55 російські війська здійснили ще один удар по Львову. Сталося ще три потужні вибухи. В результаті нових ракетних ударів по Львову завдано значних збитків об’єктам інфраструктури. Під час другої атаки удар завдали по об'єкту оборонної структури – заводу.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!