Росія вдарила ракетами по нафтобазі у Дніпрі

2119 0
Об’єкт повністю знищено.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Сьогодні, 30 березня ворог наніс ракетні удари по нафтобазі у Дніпрі. В об’єкт влучили дві ракети. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Ввечері ворог наніс удар з повітря в обласному центрі. Дві ракети влучили в нафтобазу, повну палива. Об‘єкт знищено. Уламками іншої ракети пошкоджено ще два бензовози. Постраждалих або загиблих немає», – повідомив він.

Читайте також: Пожежу на нафтобазі у Львові внаслідок обстрілу гасили понад 13 годин

Раніше у Генштабі ЗСУ повідомляли, що окупанти цільово обстрілюють українські міста, знищуючи сховища пального, щоб призвести до гуманітарної кризи та ускладнити логістику.

Нагадаємо, 29 березня росіяни обстріляли Старокостянтині на Хмельниччині, знищивши там усі наявні запаси паливно-мастильних матеріалів. Раніше ракетних обстрілів зазнали нафтобази у Львові, Луцьку та Рівному.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!