Росія вторглась в Україну: 3 кроки від Порошенка

4375 0
У зв’язку з різким загостренням ситуації в Донецькій області Президент України Петро Порошенко звернувся до народу і оголосив план дій.

Через подї в Україні Президент скасував свій візит до Туреччини, повідомляє прес-служба глави держави. Порошенко оголосив скликання екстреного засідання РНБО. Воно відбудеться сьогодні о 16:00.

"Я прийняв рішення скасувати робочий візит до Турецької Республіки у зв’язку з різким загостренням ситуації в Донецькій області, зокрема в Амвросіївці та Старобешево, оскільки відбулося введення російських військ в Україну", – заявив Порошенко. "Місце президента сьогодні в Києві", – сказав він.

Петро Порошенко додав, що Україна терміново ініціюватиме скликання засідання Ради Безпеки ООН.

"Світ має дати оцінку різкому загостренню ситуації в Україні", – сказав президент.

За його словами, Україна також звернеться до своїх європейських партнерів із закликом скликати надзвичайне засідання Ради Європейського Союзу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!