Росія вивела у моря кораблі із загальним залпом 88 крилатих ракет

1974 0
У Чорному морі ворог тримає три носія з 16 ракетами «Калібр».
ФОТО: ФОКУС

ФОТО: ФОКУС

У Чорному, Азовському та Середземному морях росія тримає на бойовому чергуванні 20 кораблів, серед яких 8 носіїв «калібрів» із загальним залпом 88 ракет.

Джерело: командування ВМС ЗСУ

Станом на 26 грудня в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться до 10 ворожих кораблів, з них 3 носія крилатих ракет «калібр» загальний залп – 16 ракет; в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до 1 корабля; в Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет «калібр» загальний залп – 72 ракети.

Читайте також: Буданов сказав, скільки ракетних ударів ще здатна завдати росія

За добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 16 суден, з них п'ять суден рухалось з протоки Босфор. До Чорного моря – 19 суден, з них чотири судна продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Нагадаємо, загальні бойові втрати росіян із 24 лютого по 26 грудня 2022 року орієнтовно становлять 102 600 військових. Так, за минулу добу Збройні Сили України ліквідували ще 550 окупантів. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!