Росія посилюватиме ядерний шантаж, можливі різного роду провокації

980 0
Показова демонстрація росії готовності будь-якої миті завдати ядерного удару по території України – чергова стадія інформаційного тероризму.
Фото: today.ua

Фото: today.ua

Останніми днями іноземні медіа поширюють інформацію з таємних джерел про те, що кремль, можливо, хоче застосувати ядерну зброю. У Центрі протидії дезінформації повідомляють, що росія й надалі посилюватиме ядерний шантаж, тому існує велика ймовірність різного роду провокацій з боку російської федерації.

Ще на початку повномасштабного вторгнення росії на територію України рф привела ядерні сили у стан особливого бойового чергування.

Читайте також: Ядерний шантаж і мобілізація – панічні ознаки того, що плани путіна зазнали краху, ­– Маляр

«Спочатку італійська газета La Repubblica повідомила, що російський «підводний човен з ядерними боєголовками вийшов на випробування». Потім The Times написав, що «путін наказує відправити в Україну ядерний військовий потяг». Водночас у Twitter різні користувачі поширюють відео того, який ефект матиме точкове використання ядерної зброї росією по лінії фронту... Показова демонстрація росії готовності будь-якої миті завдати ядерного удару по території України – чергова стадія інформаційного тероризму, влаштованого рф, щоб схилити Україну до перемовин на умовах кремля», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що ядерний шантаж і часткова мобілізація в росії є панічними ознаками того, що плани путіна зазнали краху. За її словами, росіяни воюють проти мирного населення, бо проти української армії вони точно програють.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!