Росія залучає приватні охоронні фірми до війни з Україною

4045 0
Цивільного чоловіка найняли доставляти вантаж, інформацію про який тримали в таємниці.
фото: скріншот з відео сбу

фото: скріншот з відео сбу

Росія залучає приватні охоронні фірми до війни з Україною. Про це говорить один із таких «приватних охоронців», який потрапив у полон до українських силовиків.

На відео Служби безпеки України окупант зізнається, що за 2 тис. доларів США пішов працювати в охоронну фірму в Ростові. Його, цивільного чоловіка, найняли доставляти вантаж, інформацію про який тримали в таємниці.

Уже потім виявилося, що його завдання – доставити 2 КАМази боєприпасів для бомбардування житлових районів Харкова. Українські військові вщент розгромили ворожу колону. Росіянину на відео поталанило більше – він отримав поранення.

Читайте також: Російський полонений заявив про масове дезертирство серед окупантів

«Він зрозумів, що ніхто не збирався розраховуватися з «добровільними смертниками» з «охоронного агентства». Їх послали на вірну смерть», – йдеться в повідомленні СБУ.

Нагадаємо, що дезертирство серед окупантів стає масовим – загарбники тікають з війська навіть по дорозі в Україну. Багато хто втікає, навіть під час дороги, нікому нічого не кажуть. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!