Росіяни почепили на свої танки українські прапори і обстрілюють села на Херсонщині

2803 0
Українські військові роз’яснюють, що росіяни намагаються проводити психологічні операції проти населення, аби забезпечити підтримку так званих «референдумів» та спроб анексувати росіянами тимчасово захоплені території України.
Фото: konkurent.ua

Фото: konkurent.ua

На Херсонщині російські танки з українськими прапорами обстріляли будинки мирних мешканців. Про це повідомляє оперативне командування «Південь»

«На околицю селища Грозове, на Херсонщині, виїхали танки окупантів із українськими прапорами. Ця демонстраційна колонна рушила в напрямку селища Молодецьке. Таким чином ворог намагається зімітувати присутність підрозділів Збройних Сил України на окупованих ним територіях. А потім, з тих самих танків, здійснює обстріл окупованих населених пунктів, подаючи місцевому населенню фейкову картинку атаки українськими військовими мирних жителів Херсонської області», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Табір смерті. Росіяни почали спалювати загиблих у Маріуполі у мобільних крематоріях

Командування «Південь» наголошують, що підрозділи Збройних Сил України не обстрілюють цивільне населення та житлові будівлі, за якими ховаються російські загарбники. Українські військові роз’яснюють, що росіяни намагаються проводити психологічні операції проти населення, аби забезпечити підтримку так званих «референдумів» та спроб анексувати росіянами тимчасово захоплені території України.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи протягом Великодньої ночі нанесли 12 уражень по російських військах. Внаслідок атаки окупанти втратили 11 військовослужбовців і 3 одиниці броньованої техніки.

Нагадаємо, учора, 23 квітня, президент України зазначив, що Україна вийде з переговорів з Росією, якщо окупанти знищать українців в Маріуполі, чи проведуть псевдореферендум на тимчасово окупованих територіях.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!