Київ

Росіяни атакували Київ 11 балістичними ракетами «Іскандер», усі збиті силами ППО

1012 0
Росіяни атакували Київ з північного напрямку ракетами наземного базування
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Близько 11:30 ворог атакував Київщину балістичними ракетами наземного базування з ОТРК «Іскандер». Про це повідомляє головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

«Загалом випущено 11 ракет: «Іскандер-М» та «Іскандер-К» з північного напрямку. Силами та засобами протиповітряної оборони усі цілі знищено», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, повітряна тривога тривала з 11:09 по 12:23. В результаті атаки зафіксовано падіння уламків в різних районах міста. В Оболонському р-ні 3 випадки, по одному в Деснянському та Дніпровському. Без критичних руйнувань. Зокрема у Подільському районі пошкоджено дах двоповерхової будівлі, постраждала одна особа.

Раніше у ніч проти 29 травня росіяни здійснили чергову масовану атаку на Київ. Повітряна тривога на Київщині та в столиці тривала понад 4 години. Внаслідок атаки уламками пошкоджено  будинки у Святошинському і Подільському районах в Києві та приватні будинки та об’єкти інфраструктури в області. Загалом, уночі 29 травня, українські захисники знищили 37 крилатих ракет та 28 безпілотників типу Shahed. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!