Росіяни атакують ЗСУ забороненою хімзброєю, − ВМС

681 0
Щоб вберегтися від сильної подразнювальної дії заборонених боєприпасів, морпіхи утримували свої позиції у засобах хімічного захисту.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

Росія атакує українських військових забороненою хімічною зброєю. Про це повідомили у Військово-Морських Силах ЗСУ. 

«Держава-терорист використовує заборонену хімічну зброю – аерозольні гранати «К-51». Хлорпікринові гранати з дронів окупанти скидують на наших захисників на Сході. Щоб вберегтися від сильної подразнювальної дії заборонених боєприпасів, морпіхи утримували свої позиції у засобах хімічного захисту», – пояснили там. 

Читайте також: Погода сприяє просуванню ЗСУ на двох напрямках, − Гайдай

Проте, додали у ВМС, навіть в таких умовах бійці продовжують протидіяти підступному ворогу, і до яких би терористичних методів не вдавалися російські загарбники, морські піхотинці з ще більшим завзяттям будуть їх знищувати.

Нагадаємо, загальні бойові втрати росіян у війні з Україною з 24 лютого по 4 грудня становлять вже орієнтовно 91 150. Так, за минулу добу Збройні Сили України ліквідували ще 550 окупантів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!