Росіяни готують провокації на україно-білоруському кордоні

898 0
Одним зі сценаріїв провокації є обстріл території білорусі нібито ЗСУ.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Росіяни готують провокації на україно-білоруському кордоні. Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

«Найманці пвк «ліга» (входить до складу пвк «вагнер») прибули на кордон з Україною з метою підготовки провокації, повідомляє місцеве підпілля. Найманці розділені на дві групи (80-90 осіб) й прибули в район села крупейкі (лоєвський район, гомельська область) для виконання завдань. В розпорядженні груп перебуває легкоброньована техніка і тентовані вантажні автомобілі. Групи посилені інженерними підрозділами», – пояснили там.

Читайте також: Зеленський вирушив до Вашингтона 

Одним зі сценаріїв провокації є обстріл території білорусі нібито ЗСУ. 

Нагадаємо, у середу, 21 грудня, білорусь обмежила в'їзд до прикордонних з Україною районів гомельської області. Обмеження введені в межах Лоєвського, Брагінського та Хойніцького районів. Із чим пов'язані такі обмеження, не уточнюють. Вони проходять на тлі розмов про ризики нового наступу рф з території білорусі та бажання президента росії володимира путіна схилити президента білорусі олександра лукашенка до відкритої участі у війні проти України.

Софіко Векуа
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!