Росіяни хочуть повторити Голодомор, вони палять наш врожай, – Андрій Єрмак

1788 0
Українські воїни гасять пожежі на полях, аби вберегти врожай.
Скріншот з відео де Українські військові гасять пожежі

Скріншот з відео де Українські військові гасять пожежі

Росія намагається повторити в Україні Голодомор – окупанти обстрілюють українські поля запальними снарядами, щоби знищити врожай. Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у своєму Telegram.

«Росіяни обстрілюють українські поля запальними снарядами. Ті, хто створюють світову продовольчу кризу, намагаючись реконструювати Голодомор, хочуть також знищити український врожай» написав він.

Читайте також: Росіяни застосовують авіацію, щоби скувати ЗСУ на чотирьох напрямках, – Генштаб

Андрій Єрмак також зазначив, що українські воїни гасять пожежі, але продовольчий тероризм треба зупинити і Україна обговорює шляхи вирішення продовольчої кризи з союзниками.

Нагадаємо, росіяни застосовують авіацію, щоби скувати ЗСУ на чотирьох напрямках. Окрім цього, все ще зберігається загроза ракетних ударів з території білорусі. А в акваторії Чорного моря у бойовій готовності перебуває шість носіїв крилатих ракет.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!