Росіяни мобілізують до армії наркозалежних

729 0
Інформацію про масовість мобілізації наркозалежних підтвердив один з російських солдатів, що здався в полон Руху Опору.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Для того, аби виконати показники з мобілізації, росіяни мобілізують наркозалежних. Зокрема, йдеться про мобілізацію таких у Північній Осетії. Про це повідомили у Центр національного спротиву.

«Інформацію про масовість мобілізації наркозалежних підтвердив один з російських солдатів, що здався в полон Руху Опору. За його словами, він не вилікувався від залежності та продовжував вживати наркотики, воюючи на Запоріжжі. Наркотики чоловік взяв з собою у якості ліків», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія намагається створити двомільйонну армію, – розвідка

Мобілізувався до лав збройних сил російської федерації чоловік через загрозу постати перед судом. Його затримали за керуванням автомобілем без документів. Для того, аби не піти під суд, чоловіку запропонували поїхати до України. Загалом стратегія рф щодо мобілізації практикує залучення наркозалежних та криміналітету. Воюють вони не лише в ПВК, а й в регулярних військах.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Криму оголосили набір найманців до новостворених так званих приватних військових компаній «щит» та «русич». Туди запрошують колишніх військовослужбовців та інших співробітників силових структур, в пріоритеті – офіцери. Щоб хоч якось зацікавити, потенційним кандидатам обіцяють високе грошове утримання, а також те, що їх нібито не будуть залучати до бойових дій на території України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!