Росіяни обстріляли ракетами Одесу та дві громади на Сумщині. Є поранений

1250 0
Під час обстрілу Сумщини окупанти також випускали вогонь по території рф.
Фото/ скріншот відео ДПСУ

Фото/ скріншот відео ДПСУ

7 травня під час повітряної тривоги, яка лунала по всій Україні, російські окупанти обстріляли ракетами Сумську область. У результаті одна людина отримала поранення. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

«Авіаобстріли на Сумщині. Території Миропільської та Хотінської громад з повітря обстріляла ворожа російська авіація. Це трапилося сьогодні, 7 травня, пообіді, ракетами «повітря – земля»,  – написав він у Telegram.

За інформацією Держприкордонслужби, авіація росіян двічі завдала ракетно-бомбових ударів по українській території на ділянці прикордонної служби «Юнаківка». Удари були на відстані близько 20 кілометрів один від одного парами літаків, найімовірніше Су-35.

Крім того, у ДПСУ зауважують, що під час одного із заходів ворожі літаки обстрілювали не тільки українську, а й відкривали вогонь по території рф.

Також обстрілів зазнала Одеса. Речник голови ОВА Сергій Братчук підтвердив прильоти по місту. Наразі детальніша інформація про жертви та пошкодження встановлюється.

Додамо, що сьогодні дещо раніше росіяни випустили чотири крилаті ракети по Одеській області. Обійшлося без постраждалих, пошкоджень завдано інфраструктурі.

Також ворожу ракету збили над Полтавщиною. У Вознесенському районі на Миколаївщині пролунало чотири вибухи. 

Фото та відео з Телеграм-каналів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!