Росіяни обстріляли ракетами Запоріжжя, є загиблі

1129 0
Через руйнування будинку люди ночували в автобусі.
ФОто: Анатолій Куртєв

ФОто: Анатолій Куртєв

Уночі, 24 вересня, російські військові завдали ракетних ударів по Запоріжжю. У результаті пошкоджено житловий будинок, одна людина загибла, ще 9 поранених. Про це повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

«Внаслідок нічних обстрілів в одному з багатоквартирних будинків міста сталася пожежа. Вогонь було ліквідовано. Мешканці будинку мали змогу перечекати ніч у комунальному автобусі, який було використано як пункт обігріву.

Ще у дев‘яти багатоквартирних будинках повилітали шибки. Вибито вікна та зруйновано дахи у приватних будинках», – повідомив Куртєв.

Відомо про щонайменше п’ять «прильотів». З його слів, поранені 9 юдей, одна особа в лікарні, ще одна – загинула.

Людям, які залишилися без житла, пропонують поселення у найближчому дитячому садку.

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що сили ППО збили одну ворожу ракету, уламки її впали за межами міста, постраждалих немає. 

Юлія Осим

Фото з Telegram Анатолія Куртєва

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!