Росіяни ось-ось видихнуться, і ЗСУ зможе завдати ударів у відповідь, – британська розвідка

782 0
Російські військові, ймовірно, розпочнуть операційну паузу в найближчі кілька тижнів.
Фото: konkurent.ua

Фото: konkurent.ua

За словами голови розвідки Великобританії, російські військові, ймовірно, розпочнуть операційну паузу в найближчі кілька тижнів. Про це він повідомив, виступаючи на Аспенському форумі безпеки в Колорадо, – передає Sky News.

Мур сказав, що це дасть Україні ключову можливість завдати удару у відповідь.

«Я думаю, що вони ось-ось видихнуться… Наша оцінка полягає в тому, що росіянам буде все важче постачати робочу силу протягом наступних кількох тижнів. Їм доведеться зробити певну паузу, і це дасть українцям можливість завдати удару у відповідь», – пояснює він.

Читайте також:  Росія випустила по українських містах майже три тисячі ракет

За останні кілька тижнів військові експерти заявили, що жертви з обох сторін стають неприйнятними і можуть призвести до уповільнення конфлікту.

Нагадаємо, що, за даними Генерального штабу ЗСУ, штурми окупантів на низці напрямків знову провалились. Ворог відійшов із втратами. Детальніше про актуальн ситуацію на фронті читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!