Росіяни поцілили в житловий будинок у Дніпрі. Зросла кількість загиблих. Оновлено

3219 0
Троє з десяти поранених – діти.
Будинок у Дніпрі, куди влучила російська ракета 14 січня

Будинок у Дніпрі, куди влучила російська ракета 14 січня

Росіяни під час масштабної повітряної тривоги 14 січня поцілили у житловий будинок у Дніпрі. Внаслідок влучання зруйновано один під’їзд. Попередньо відомо про десятеро поранених. 

Джерела: Кирило Тимошенко, Валентин Резніченко, Борис Філатов

«Жахливі новини з Дніпра. Попали в багатоквартирний будинок. Немає, як мінімум, одного під‘їзду, під завалами знаходяться люди, які були дома у святковий день. ДСНС і всі міські служби на місці», – написав  заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко. 

Читайте також: Масштабна повітряна тривога в Україні. Куди летіли ракети 

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко додав, що є загиблі та поранені. 

«Уже п’ятеро загиблих. Поранені 27 людей. Серед них шестеро є дітей. Усі в лікарні», – додав він. 

Крім того, за словами мера Дніпра Бориса Філатова, завали розбиратимуть всю ніч. Район, де росіяни влучили у житловий будинок, знеструмлений та відключений від систем життєзабезпечення. 

Оновлено. За даними ОП, станом на 22.10 год кількість загиблих у Дніпрі зросла до 9, серед них є одна дитина. Поранено 64 людини, з них 14 – діти. Врятовано 37 людей.

Нагадаємо, під час сьогоднішньої атаки ворог влучив по об‘єкту критичної інфраструктури у Львівській області. Можливі перебої у постачанні світла та води.

Більше інформації про те, куди ворог випустив ракети, читайте тут

Софіко Векуа
Фото: Валентин Резніченко
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!