росіяни розстріляли родину на Київщині: загинуло троє жінок та двоє дітей

11497 0
Одному з загиблих хлопчиків було лише два роки.
скрін з відео поліції

скрін з відео поліції

На автодорозі поблизу села Гавронщина Бучанського району правоохоронці виявили розстріляний російськими військовими легковий автомобіль. Як з’ясувала поліція Киїівської області, в середині березня під час наступу агресора місцеві мешканці намагалися евакуюватися, але дорогою їх розстріляли окупанти. 

На місці загинули двоє дітей: 2-річний хлопчик та 14-річний підліток, а також жінки 30, 50 та 70 років. Чоловіку, який був за кермом, вдалося вижити. Із тяжкими пораненнями водія госпіталізували.

Читайте також: Поки не можна сказати, що ми виграли битву за Київ, – Зеленський

Нагадаємо, що 2 квітня Київську область звільнили від російських окупантів. Після цього з’явилась інформація про масові злочини загарбників проти мирних українців. За словами мера Бучі, за час окупації міста російські окупаційні війська вбили там щонайменше 320 людей. 

11 квітня під час розбирання завалів двох багатоповерхових будинків в Бородянці Київської області рятувальники виявили тіла ще семи осіб. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!