Росіяни вдарили по об'єкту цивільної інфраструктури на Рівненщині. Є загиблі та поранені

12227 0
Уже відомо про 3 загиблих та 4 поранених (двоє перебувають у важкому стані) унаслідок ракетного удару по місту Сарни Рівненської області.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Російські окупанти завдали двох ракетних ударів по об'єкту цивільної інфраструктури на Рівненщині. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Крайня повітряна тривога виявилася невтішною для Рівненщини. Завдано два ракетні удари було по об'єкту цивільної інфраструктури. Попередньо без жертв», – каже він у відеозверненні.

Очільник військової адміністрації додав, що вирушає на місце події і пізніше повідомить подробиці.

Доповнено. За інформацією Віталія Коваля, уже відомо про 3 загиблих та 4 поранених (двоє перебувають у важкому стані) унаслідок ракетного удару по місту Сарни Рівненської області. Під завалами на СТО з мийкою та ще одному комплексі з ремонту автомобілів можуть бути люди, на місці працюють ДСНС та всі відповідні служби. 

Нагадаємо, що сьогодні, 25 червня, о 4 годині ранку ракетного удару зазнав військовий об‘єкт на Яворівщині. За попередньою інформацією, Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України вдалося збити дві ракети. Чотири – долетіли. Вони летіли з акваторії Чорного моря. Через удар постраждало четверо людей.

25 червня сигнал про повітряну тривогу на Львівщині лунав о 3:20, а про відбій сповістили о 5:03.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!