Російські окупанти вдарили ракетами по Запоріжжю

3211 0
Обстріли сталися о 06:50 год сьогодні вранці.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Російські військові вранці 26 квітня завдали ракетних ударів по Запоріжжю. Наразі з'ясовують наслідки. Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

«Вранці, в 6:50, зафіксовані «прильоти». Обставини з’ясовуються. Подробиці згодом», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що 21 квітня російські військові запустили крилату ракету по Запоріжжю, яка впала на острів Хортиця в районі мосту Преображенського. У той час залізницею рухався евакуаційний потяг Запоріжжя – Львів, у якому вибуховою хвилею повибивало вікна у вагонах.

Читайте також: Ракетний удар по залізничній станції «Красне» на Львівщині. Як гасили пожежу

Нагадаємо, вранці 25 квітня росія завдала удару по кількох областях в Україні. У Вінницькій області пролунали вибухи, на Львівщині спрацювала протиповітряна оборона. Також вибухи пролунали у Рівненській області. Протягом години під обстріл потрапили п’ять залізничних станцій в центрі і на заході України. Очільник Укрзалізниці Олександр Камишін повідомив, що є постраждалі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!