Росіяни вночі атакували Київську область дронами-камікадзе

7899 0
Попередньо жертв і постраждалих немає.
ДРОНИ SHAHED-136 / ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ЮРІЯ БУТУСОВА

ДРОНИ SHAHED-136 / ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ЮРІЯ БУТУСОВА

Минулої ночі 26 жовтня росіяни атакували Київську область дронами-камікадзе.

«Росіяни тероризують Київщину вночі. Маємо декілька прильотів в одній із громад області. Попередньо жертв і постраждалих немає», – повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

Водночас, за його словами, внаслідок атак виникла пожежа. 

Як пізніше уточнив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, минулої ночі агресор здійснив понад шість атак дронами-шахедами по території області.

Читайте також: Кремлю стає все складніше ізолювати росіян від наслідків війни проти України, – розвідка

«На місце події оперативно виїхали працівники поліції. Нині рятувальники ліквідують пожежу, правоохоронці ж фіксують наслідки удару та забезпечують охорону правопорядку в одному із районів. Водночас в інших районах спрацювали Сили протиповітряної оборони та успішно знищили кілька ворожих дронів», – написав він. 

Громадян закликають під час сигналів протиповітряної тривоги одразу слідувати в укриття.

Нагадаємо, Збройні сили України за добу знищили 18 безпілотних літальних апаратів Shahed-136, що цілились по об’єктах критичної інфраструктури нашої держави. 

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!