Росіяни визнали втечу з Харківської області

1549 0
Окупнати контролюють лише невелику частину області за річкою Оскіл.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Міністерство оборони росії визнало, що окупаційні війська втекли з території майже усієї Харківської області. Про це йдеться у зведенні міноборони рф, повідомляє Українська правда.

На брифінгу представник міноборони рф Ігор Конашенков показав мапу Харківської області. На ній видно, що росія контролює лише невелику частину області за річкою Оскіл. Окуповані території, які досі контролює росія позначені помаранчевим кольором.

Читайте також: ЗСУ звільнили більше територій за декілька днів, ніж окупанти захопили з квітня, – ISW

Зазначимо, у суботу, 10 вересня, на російській карті були величезні території, зайняті окупаційними військами – зараз вони контролюються Україною. 

Нагадаємо, від початку вересня Збройні Сили України звільнили від російських окупантів вже близько 2 тисячі квадратних кілометрів території України. Зокрема, 8 вересня українські підрозділи повністю відвоювали місто Балаклія на Харківщині. Загалом Збройні сили України на Харківському напрямку звільнили понад 30 населених пунктів. 

У зведенні Генштабу 10 вересня повідомлялося, що Збройні Сили України продовжують звільнення населених пунктів у Харківській області та на півдні.

Антоніна Костик

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!