Росіяни з Чорного моря спрямували у бік України 44 ракети типу «Калібр»

3656 0
Чорноморський флот росії постійно переформатовується.
Фото: uainfo

Фото: uainfo

Росія тримає у Чорному морі 5 надводних носіїв крилатих ракет та один підводний човен, на яких сумарно є 44 ракети типу «Калібр». Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня Наталя Гуменюк на брифінгу.

«Сумарно 44 ракет типу «Калібр» спрямовані в бік України. І це загрожує не лише південним регіонам. Дальність цих ракет дозволяє вразити майже всю Україну. Загроза ракетних ударів залишається», – сказала вона.

Читайте також: Чому не варто очікувати закінчення війни

За її словами, в Чорному морі стоять напоготові 3 великих десантних кораблі рф. І хоч штормова погода не сприяє висадці десанту, але узбережжя Одещини та Миколаївщини залишається лінією оборони.

Вона додала, що Чорноморський флот росії постійно переформатовується. Зараз ворожі кораблі намагаються перебувати не надто близько до українських берегів – ймовірно, через нещодавнє знищення російського корабля «Василь Бех».

Нагадаємо, Збройні сили України завдали удару по бурових установках привласненого росією «Чорноморнафтогазу», які ще називають «вишками Бойка».

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!