Росіяни зайшли в Кремінну на Луганщині, там тривають бої

921 0
Ворог зумів пробитися до Кремінної вночі, але закріпитися там не зміг.
Руйнування на Луганщині/Фото: Сергій Гайдай

Руйнування на Луганщині/Фото: Сергій Гайдай

Окупанти зайшли в місто Кремінну, що на Луганщині, наразі на вулицях точаться бої. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Бої тривають. Евакуація з міста вже неможлива. Із Сєвєродонецька, Лисичанська, Попасної, Гірського та Рубіжного людей вивозять. Подбайте про Ваших дітей!», – сказав він. 

Читайте також: «Хто буде Карфагеном – Москва чи Київ?». Ярослав Грицак про війну за існування

Уночі ворог зумів пробитися до Кремінної, проте закріпитися не зміг. Бої тривають в самому місті. Через неспроможність зайти вглиб наших міст, росіяни почали дистанційно їх розстрілювати. Так, у Кремінній ворог поцілив у 7 житлових будинків та у спортивну перлину міста – фізкультурний центр «Олімп», там пожежа на 2 400 кв. метрах. Рятувальники працюють посилено, бо поряд з центром – ліс.

У Рубіжному – з-під завалів трьох будинків евакуювали семеро місцевих мешканців, двох травмованих доправлено до лікарні в Сєвєродонецьку. Двоє загиблих та четверо поранених внаслідок обстрілу міста Золотого. Ще два будинки спалахнули в Комишувасі на Попаснянщині.

Увечері рашисти обстріляли в Лисичанську управління патрульної поліції. Шестеро поліцейський у шпиталі. Обстріли не вщухають.

Нагадаємо, що окупанти на Донецькому і Таврійському напрямках відновлюють боєздатність і поповнюють запаси, намагаються покращити тактичне положення своїх підрозділів та активізувати бойові дії. Ворог продовжує обстріли Сіверська та Покровського. Основні сили зосереджував у районах Лиману, Кремінної, Попасної та Рубіжного. Також намагався встановити повний контроль над Маріуполем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!