Росіяни здійснили по Львову ще один удар

30975 0
За попередніми даними, у Львові внаслідок удару постраждали п’ятеро людей.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові сьогодні, 26 березня, о 18:55 російські війська здійснили ще один удар по Львову. Про це повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, сталося ще три потужні вибухи. Повітряна тривога зберігається, мешканців просять залишатися в укриттях, зберігати спокій.

Читайте також: Внаслідок атаки у Львові горить один із промислових об‘єктів, – Садовий 

Російські війська сьогодні, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год. Мешканців просять зберігати спокій, не покидати укриттів і не публікувати фото уражень. Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. 

Він уточнив, що сталося два ракетних удари у межах Львова. Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. За попередніми даними, постраждали п’ять людей. Загроза ракетного удару все ще є, тому містян просять залишатися в укриттях.

Внаслідок ракетного обстрілу Львова горить один із промислових об‘єктів, де зберігається паливо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!