Російська 1С відреагувала на санкції: працювати будемо

1676 0
Компанія "1С" (Росія) заявляє про відсутність впливу санкцій на обслуговування.

Компанія "1С" (Росія) заявляє про відсутність впливу санкцій на обслуговування програмних продуктів для бухгалтерського обліку. Про це Українським Новинам повідомила українська прес-служба компанії.

Читайте також: Як же ж ми без Вконтакті

"Програмні продукти "1С: Підприємство" не включені в список продуктів, на які поширюються санкції. Указ Президента стосується окремих юридичних осіб. Робота в програмних продуктах здійснюється і буде здійснюватися в колишньому режимі. Технічна підтримка програмних продуктів "1С:Підприємство" здійснюється у звичайному режимі (зараз і в майбутньому)", – відзначили в компанії.

 

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко розширив персональні спеціальні економічні санкції на низку російських IT-компаній та пов'язаних з ними українських юросіб, зокрема щодо популярних постачальників ERP-систем ТОВ "1С", ТОВ "Парус", ТОВ "ABBYY" і ТОВ "Абі Україна ЛТД". Окрім того, санкції стосуються й соціальних мереж "Вконтакте" та "Одноклассники".
 
 
Згідно з указом, введені строком на 3 роки санкції включають блокування активів, обмеження торговельних операцій, запобігання виведення капіталів компаній за межі України, а також обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг та заборону на здійснення державних закупівель товарів, робіт і послуг у зазначених юридичних осіб.
 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!