Російські окупанти повністю контролюють Сіверодонецьк

1397 0
Зараз можливості виїхати з міста нема, лише в бік тимчасово окупованих територій.
Фото: Facebook/ Сергій Гайдай

Фото: Facebook/ Сергій Гайдай

Російські окупанти повністю контролюють Сіверодонецьк і вже «наводять там свої порядки». Про це під час єдиного телемарафону заявив голова військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк.

«Місто повністю під окупацією російською федерації, намагаються наводити там свої порядки. Наскільки мені відомо, призначили якогось коменданта, який збирає якийсь актив... Місто настільки знищене, що, чесно кажучи, людям буде важко справлятися з цією ситуацією. Будемо сподіватися, що місто якомога швидше повернеться під контроль України», – сказав він.

Читайте також: ЗСУ розбили диверсійні групи, авіація вдарила по скупченнях ворога, – Генштаб

Зараз можливості виїхати з міста нема, лише в бік тимчасово окупованих територій.

Нагадаємо, що захисники Сіверодонецька у Луганській області отримали команду відходити на нові укріплені позиції. Росіяни майже зруйнували місто, критична інфраструктура знищена вся, пошкоджено 90% міста, 80% житлових будинків доведеться зносити.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!