Російські війська порушили кордон в України в 4 областях, — Держприкордонслужба

2915 0
Серед прикордонників чимало військовослужбовців зазнали поранень.
Фото: armyinform.com.ua

Фото: armyinform.com.ua

Російська військова техніка, в тому числі броньована, порушила державний кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Наступу російських військ через державний кордон передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка.

Зокрема в Чернігівській області ворожа техніка пройшла через пункти пропуску «Сеньківка» та «Гремяч» і на інших напрямках. Також рух колон відбувся через пункт пропуску «Бударки» в Харківській області та на напрямку пункту пропуску «Мілове» в Луганській області.

Читайте також: На всій території України вводять воєнний стан

Обстрілу піддалися більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. Серед прикордонників чимало військовослужбовців зазнали поранень. Військовослужбовці ДПСУ разом зі Збройними силами вживають всіх заходів, щоб зупинити ворога.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін о 4 ранку виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Він каже, що своє рішення ухвалив, після того, як до нього звернулися ватажки самопроголошених «республік» на Донбасі. На всій території України вводять воєнний стан. Небо над Україною закрили. Зокрема, через закриття повітряного простору України всі рейси з/до аеропорту Львів скасували


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!