Російські війська відходять з Чернігівської області

1821 0
Однак по області можливі ракеті та авіаційні удари, мешканців просять залишатися пильними.

Російські окупаційні війська відходять з території Чернігівської області. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус. 

«Ворог, завдяки нашим Збройним силам, відходить з Чернігівщини, але для чого він це насправді робить, одному йому відому. Та я сподіваюся, що він іде звідси назавжди. Навіть якщо йде, для перегрупування та щоб повернутися, то ми його будемо чекати з подвійним «радушием», – написав очільник області.

Громади Чернігівської області працюють над відновленням життєдіяльності, а Збройні Сили займаються розмінуванням населених пунктів і зачисткою від окупантів.

Читайте також: Українські армія і народ витримали удар, який міг зруйнувати багатьох, але не нас, – Резніков

В’ячеслав Чаус попереджає, що по області досі можливі авіаційні і ракетні удари по області. Він просить мешканців ховатися в укриття за наявності сигналу тривоги. 

«Нам ще рано розслаблятися. У нас ще дуже багато роботи і у нас ще війна, ворог знаходиться на нашій землі, на Чернігівській, на українській», – наголошує голова ОДА. 

Він також подякував волонтерам за підтримку Чернігівщини та їхній внесок у перемогу

Нагадаємо, що зараз український Схід може стати основною ціллю Росії, зважаючи на те, що досі поставлених на початку «спецоперації» цілей вона не досягла. Раніше РФ заявляла, що концентруватиме свої зусилля на повному звільненні Донбасу, проте може також спробувати штурмувати обласні центри – Київ, Харків, Чернігів, Суми.   

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!