Російські військові почали битву за Донбас, – Зеленський

2690 0
Нічого українського не віддамо, а чужого нам не треба.
Фото: ОПУ

Фото: ОПУ

Російські військові почали «битву за Донбас». Про це під час вечірнього звернення повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: Наступ на Донбас повільно, але почався, – голова Луганської ОВА

«Вже зараз можна констатувати, що російські військові почали битву за Донбас, до якої давно готувались... Значна частина російської армії сконцентрована на цьому наступі. Але скільки б туди не зганяли російських військових, ми будемо боротись і захищатись», – каже Володимир Зеленський.

За його словами, ми будемо захищатися та боротися. Нічого українського не віддамо, а чужого нам не треба.

Читайте також: Росіяни зайшли в Кремінну на Луганщині, там тривають бої

Також Володимир Зеленський подякував військовим, які тримають оборону Харкова, Маріуполя, Донецької, Луганської областей,

Нагадаємо, що російські окупанти влаштували наступ на Кремінну в ніч проти 18 квітня, стягнувши туди десятки одиниць техніки. Наступ на Донбас повільно, але почався. Українським захисникам немає сенсу далі триматися за пристріляні позиції та «вмирати в бліндажах та окопах», оскільки ворог уже чітко знає ці позиції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!