Російські військові розпродують награбоване в Україні майно, – розвідка

2422 0
Загарбники відкрили в білорусі базар, де продають речі, що здобули шляхом мародерства.
Фото: slovoidilo.ua

Фото: slovoidilo.ua

У білорусі російські військові облаштували спеціалізований базар, де продають награбоване в Україні майно. Про це свідчать дані ГУР Міністерства оборони України.

Зокрема, у місті Наровля, що в білорусі, загарбники облаштували спеціалізований базар, де продають награбоване в Україні майно. В «асортименті» мародерів: пральні та посудомийні машини, холодильники, дорогоцінні прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, витвори мистецтва, дитячі іграшки, косметика. Тобто, все, що росіяни здобули шляхом мародерства та грабунку мирного населення в Україні.

Читайте також: Чому прив’язувати злодіїв та знущатися з них неприпустимо з погляду закону. Пояснення юриста

Військові-мародери РФ організували централізоване постачання нових партій награбованого «товару» на свій базар. Зокрема, з міста Буринь, що в Конотопському районі Сумської області, у напрямку державного кордону рухається колона вантажних автомобілів з різноманітним майном – промисловими товарами та речами домашнього вжитку.

Також російські військові намагаються обміняти викрадену валюту – долари та євро, але через внутрішні обмеження з обігу валюти білоруси неохоче погоджуються.

Читайте також: Ворог стягує війська у Придністров'ї та готує провокацію на кордоні з Україною, – Генштаб ЗСУ

За даними розвідки, у білоруському Мозирі скупчуються російські військові КамАЗи, з яких солдати вивантажують пакунки з речами, здобутими шляхом мародерства. Награбоване відправляється до рф російською службою доставки СДЕК.

Нагадаємо, що на Житомирщині правоохоронці затримали трьох мешканців Львівщини, їх запідозрили в обкраданні помешкання в Ірпені. Вони намагались заїхати на Житомирщину, на блокпосту представились бійцями-добровольцями, але не змогли показати документів, які б це підтверджували, також у них не було документів на машину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!