Російську косметику в Україні продаватимуть з естонським маркуванням

2668 0
Аби повернути український ринок, втрачений через бойкот, російський виробник косметики Natura Siberica «заходить» із Естонії. Зокрема, товар продаватимуть в мережі «Ашан».
Джерело: Еспресо.ТВ

Джерело: Еспресо.ТВ

Про це в інтерв'ю РБК розповів власник компанії Андрій Трубніков. «Насправді ми втратили Україну, там перестали купувати нашу косметику, мережі перестали брати, тому що це російський товар. Ми втратили ринок в 50 млн чоловік, він давав 15-20% нашого прибутку», – розповів Трубніков. 

Читайте також: Що у Львові належить росіянам. 7 брендів

За його словами, керівники компанії прийняли рішення збудувати завод в Естонії і через Естонію знову «зайти» в Україну. «Зараз почали вже в українські «Ашани» поставляти, тепер на нашій косметиці написано: «мейд ін Естонія». У Польщу теж заходити будемо через Естонію, тому що Польща теж досить негативно до нас ставиться, історично так склалося», – повідомив виробник. 

Зазначимо, з моменту окупації Криму і початку збройної агресії Росії на Донбасі, в Україні масово проходять громадянські акції, спрямовані на бойкот російських товарів. Зокрема, у Львові ромадські організації ініціюють проведення безстрокової акції із звільнення Львова від російських товарів, послуг та будь-яких економічних відносин з Російською Федерацією.

Джерело: Еспресо.ТВ

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!