Російський агресор знову завдав удар по Старокостянтинові

7582 0
Ворог повністю знищив усі наявні там запаси паливно-мастильних матеріалів.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 29 березня, російський агресор вкотре завдав удару по Старокостянтинові, що на Хмельниччині. Жертв унаслідок удару немає. Про це повідомив міський голова Микола Мельничук.

«Нас посипають ракетами ще з першого дня війни, однак сьогодні, як багато з вас могли побачити і почути, атака була дуже серйозна та завдала відчутних збитків. На щастя, ЗСУ та, очевидно – Бог, бережуть нас, тому обійшлося без людських жертв», – каже він.

Читайте також: Протиповітряна оборона збила на Львівщині три ракети. Як минула доба в області

За словами міського голови, ворог повністю знищив усі наявні там запаси паливно-мастильних матеріалів. Тих, хто може допомогти у придбанні паливно-мастильних матеріалів, він просить звернутися у міську раду або до нього особисто

Нагадаємо, що на другий день війни 25 лютого російські військові кинули шість ракет на військовий аеродром Старокостянтинова, що у Хмельницькій області. Зокрема, сталося шість вибухів у районі військового аеропорту міста. Техніка ціла та усі живі. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!