Російський інтернет-магазин продає в Україні одяг із зображенням Путіна і символікою СРСР

2233 0
Серед партнерів магазину – служби доставки Meest та Нова пошта.
фото: україна молода

фото: україна молода

Учора, 21 вересня, в Україні запрацював інтернет-магазин Wildberries.ua, де продається одяг із зображенням президента Росії Путіна та символікою СРСР. Про це повідомляє Ain.

Wildberries – один з найбільших російських онлайн-ритейлерів. Хоча в описі Wildberries.ua зазначають, що компанія зареєстрована у Варшаві, насправді, це російський проєкт. До того ж його засновниця Тетяна Бакальчук – одна з найбагатших жінок Російської Федерації.

Клієнтам в Україні доступні понад 3 млн найменувань товарів, серед яких продукція російських компаній. Інтернет-магазин пропонує отримати замовлення у 8 тис. партнерських точках видачі або ж кур'єрською доставкою. Серед партнерів магазину – служби доставки Meest та Нова пошта.

Водночас у пресслужбі Нової пошти запевнили, що вони не мають договору про надання послуг з організації перевезення відправлень з інтернет-магазином Wildberries.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!