Ротарі Клуби України і Туреччини підписали у Львові угоду про співпрацю. Відео

19721 0
1-го грудня відбулося урочисте підписання угоди співробітництва між Ротарі України та Туреччини. Tvoemisto.tv відвідало захід та дізналося про важливість цієї події для України, а також, які проекти львівські ротарійці планують втілити найближчим часом.

Учасники клубу намагаються активно співпрацювати на взаємовигідних засадах із іншими Ротарі Клубами по всьому світі. 1-го грудня львівські ротарійці підписали угоду про співпрацю з Ротарі Клубом Didim (Туреччина) для об’єднання під егідою Ротарі України та Туреччини та вже почали активно працювати разом.

За словами учасників львівського Клубу Ротарі у найближчий час очікується, що клуби в Туреччині внесуть фінансовий вклад до проекту Lviv Rotary International Club, метою якого є придбання переносного апарату для ранньої діагностики вроджених вад серця у новонароджених в ОХМАТДИТі у Львові. Також у майбутньому буде підтримка і для інших проектів, таких як побудова спортмайданчику для дітей-сиріт в м. Сколе та нові ліжка для дому пристарілих.

Читайте також: У Львові створили міжнародний Ротарі Клуб. Відео

Довідка. Ротарі Інтернешнл (РІ) – неполітична та нерелігійна міжнародна асоціація Ротарі Клубів, яка об’єднує громадських добровольців у понад 200 країнах світу. Сьогодні існує більше 35 тисяч Ротарі клубів, які реалізовують локальні та глобальні проекти, спрямовані на подолання бідності, хвороб, голоду, неписьменності та забруднення навколишнього середовища, а також надають підтримку представникам нового покоління. У Львові перший Ротарі Клуб започаткувано у 1935 році. З того часу ротарійцями було втілено в життя чимало важливих проектів.

Нагадаємо, за сприяння Ротарі Клубу у Львові на базі Інституту патології крові та трансфузійної медицини НАМН України відкрили Центр трансплантації стовбурових гемопоетичних клітин

Підготувала Анастасія Михалець


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!