Політична реклама

Rozetka.UA повністю відновив роботу

1690 0
Один з найбільших інтернет-магазинів України Rozetka.UA відновив роботу в повному обсязі.

"Сайт знову повноцінно працює. Ми виконуємо попередні замовлення і приймаємо нові замовлення на вівторок-середу. Якщо ви зробили замовлення раніше і хочете уточнити його статус, будь ласка, зателефонуйте за телефонами, вказаними на сайті", - пишуть представники магазина в своєму мікроблогу.

Раніше повідомлялося, що сайт працює в обмеженому режимі і був перенесений на хостинг в Німеччину. Ситуацію навколо обшуку в Rozetka.UA сьогодні обговорювали учасники профільної конференції з інтернет-підприємництва в Києві.

Нагадаємо, 20 квітня керівництво інтернет-магазину спростувало інформацію ДПС та ЗМІ про те, що нібито досягнуто домовленості про виплату 7 млн гривень до державного бюджету. Співвласник Інтернет-магазину Rozetka.UA Владислав Чечоткін заявив, що готовий вирішувати всі питання мирно і в рамках закону. Але в поточній ситуації, за його словами, це складно, оскільки компанію вже публічно звинуватили, хоча рішення суду ще немає.

Джерело: "Главред", переклад "Finance.ua"

 

ТЕГИ: Rozetka.UA

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!