Розмаїття гуппі. Фоторепортаж із виставки акваріумних рибок

6771 0
Живородних рибок різних кольорів можна побачити до 21-го травня в еколого-натуралістичному центрі на Кубанській.
Фото: Оля Василець

Фото: Оля Василець

У Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі на Кубанській, 12 відкрилась виставка «Барви гуппі плюс». У понад трьох десятках акваріумів – різнобарвні живородні рибки гуппі.

Природне пістряве забарвлення гуппі називають «мультиколор». Воно маскувальне – так маленькі рибки ховаються від хижаків. Проте акваріумісти, які люблять гуппі за невибагливість та простоту розмноження (рибка носить 40-50 днів і народжує живих дитинчат), вивели чимало різних кольорів і форм гуппі, яких не існує в природі.

Читайте також: Як переселяли рибу з Погулянки. Фоторепортаж

Рибок для виставки надали акваріумісти Львова; чекають на гостей із Києва та Харкова. На них можна подивитись безкоштовно щодня з 12.00 до 18.00 до 21-го травня, а після завершення виставки рибок, що сподобались, можна буде купити.

Текст та фото: Оля Василець


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!