Розмалюй писанку. Львів'ян закликають долучитися до благодійного марафону

1620 0
Малювати писанки навчатиме відома майстриня писанкарства та дослідниця української культури Віра Манько.
Фото: Iryna Kmet

Фото: Iryna Kmet

Львів'ян запрошують долучитися до благодійного марафону «Писанка з ILM», який організовує Інститут лідерства та управління УКУ. Писанкарству усіх бажаючих навчатиме знана майстриня та дослідниця української культури Віра Манько. Метою проєкту є зібрати кошти на знижку на навчання.

Упродовж чотирьох годин прямого ефіру, 20 квітня, з 16 по 20 години, під час майстер-класу своїми думками про лідерство, громадський сектор, соціальні інновації та взаємодію бізнесу і громадського сектору ділитимуться декан-засновниця Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька, підприємець і громадський діяч Юрій Филюк, єпископ Української Греко-Католицької Церкви владика Степан Сус, громадські діячі Святослав й Роксана Літинські.

Усі кошти з події організатори скерують на знижку на навчання у розмірі 30 000 грн для студента єдиної в Україні магістерської програми з управління неприбутковими організаціями, який творить зміни у сферах культури, інклюзивності або у малих громадах. Завдяки стипендіям, мали можливість професійно зростати керівники Пласту, Української Волонтерської Служби, Української Академії Лідерства, Львівської освітньої фундації та інші.

Після онлайн-марафону з 20 по 27 квітня відбудеться аукціон, на якому кожен охочий зможе придбати писанки від лідерів думок, серед них: владика Степан Сус, дисидент та громадський діяч Мирослав Маринович.  Аукціон проводитимуть на фейсбук-сторінці Інституту лідерства та управління.

Для того, щоб долучитися до марафону, достатньо зареєструватися, оплатити благодійний внесок, отримати стартовий набір для створення своєї писанки, відкрити гаджет і приєднатися до марафону 20 квітня з 16:00 по 20:00. 




 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!