Розпочалась реєстрація на ЗНО-2020

2567 0
Фото: uk.etcetera.media

Фото: uk.etcetera.media

Сьогодні, 3 лютого, розпочалась реєстрація учасників ЗНО-2020, повідомили Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти.

Реєстрація триватиме до 24 березня. Щоб зареєструватись, потрібно створити та оформити відповідну картку, сформувати пакет документів і надіслати його до регіонального (Львівського) центру оцінювання якості освіти.

Читайте також: Хто та як складатиме обов'язкове ЗНО з математики у 2021 році. Роз'яснення

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є сертифікат, що надійде в індивідуальному конверті.

Реєстрація доступна за посиланням.

Для успішної реєстрації потрібно обрати відповідну категорію учасника:

  • якщо людина у 2020 році завершує навчання в закладі загальної середньої освіти (школа, гімназія, ліцей тощо), то її категорія – «Випускник закладів загальної середньої освіти 2020 року».
  • якщо людина є учнем (студентом, слухачем) закладів професійної (професійно-технічної) освіти і здобуває в поточному році повну загальну середню освіту (проходить ДПА), то це буде категорія «Учень (слухач) закладів професійної (професійно-технічної) освіти».
  • якщо людина є учнем (студентом, слухачем) закладу вищої освіти (коледж) і здобуває в поточному році повну загальну середню освіту (проходить ДПА), її категорія буде «Студент закладу вищої освіти». 
  • якщо людина вже має атестат (здобула повну загальну середню освіту в попередні роки), незалежно від того, де вона навчається зараз, матиме категорію «Випускник минулих років». 
  • якщо людина навчається у закордонному навчальному закладі та здобуває в поточному році повну загальну середню освіту, її категорія – «Випускник, який здобуде в 2020 році повну загальну середню освіту в навчальному закладі іншої держави».

Читайте також: В Україні набули чинності нові правила для вступу до вишів. Що зміниться

У Центрі зазначають, що керівники закладів освіти можуть надсилати комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 17 березня 2020 року. Процедура реєстрації для проходження ДПА у формі ЗНО дещо відрізняється, з інструкцією можна ознайомитись за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!