Рада Львівської ОТГ нині обиратиме секретаря та голів комісій. Відео наживо

1100 0
Мають обрати секретаря ради, сформувати постійні депутатські комісії, опрацювати і проголосувати за загальний фонд бюджету міста на 2021 рік
Фото: Інститут міста

Фото: Інститут міста

У Львівській міській раді розпочалося засідання ради Львівської ОТГ. На ньому присутній 51 депутат, веде пленарне засідання міський голова Львова Андрій Садовий. Загалом до нової ради обрали 64-х депутатів. 

Сьогоднішнє засідання є продовженням попереднього. Воно розпочалось із привітання Пластунів і традиційної молитви. На засіданні мають обрати секретаря ради, сформувати постійні депутатські комісії, опрацювати і проголосувати за загальний фонд бюджету міста на 2021 рік.

Ймовірно засідання не закриватимуть, продовжать до завтра.

Партія «Європейська солідарність» запропонувала на посаду секретаря ради кандидатуру Маркіяна Лопачака від ВО «Свобода». 

Нагадаємо, раніше керівник Агенції регіонального розвитку Львівської області Тарас Баранецький зазначав, що бюджет Львівської ОТГ мають затвердити до 25 грудня, тож ця дата може стати дедлайном і для створення виконкому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!