На Львівщині розпочали ремонт дороги Львів-Шегині

3961 1
Підрядник відремонтує дві ділянки дороги протяжністю понад 6 км та два мости.
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

На Львівщині розпочали капітальний ремонт дороги загального користування державного значення М11 Львів-Шегині. Ремонт проводить ТОВ «Автомагістраль-Південь» за 156,7 млн грн. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив т. в. о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло.

«Ремонт вже розпочали. Роботи виконуватимуться у два етапи: орієнтовно на відстані тридцяти кілометрах від Львова на двох ділянках протяжністю 3,8 км та 2,44 км. Окрім ремонту ділянок дороги, підрядна організація відремонтує два мости через річки Верещиця та Потічок. Одну ділянку відремонтують цього року. Іншу – в наступному», – розповів Роман Кокотайло.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині цьогоріч. Перелік

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Львівській області 30 травня підписала договір з ТОВ «Автомагістраль-Південь» на капітальний ремонт дороги загального користування державного значення М11 Львів-Шегині за 156,7 млн грн.

Фірма «Автомагістраль-Південь» зареєстрована 2006 року, її юридичне місцерозташування – м. Одеса. Власниками компанії є Валерій Коротков та Олег Наливанний, а директором – Микола Тимофеєв. «Автомагістраль-Південь» співпрацює із замовником не вперше – протягом 2017 року вони підписали 49 договорів на ремонт доріг на загальну суму майже 3 млрд грн.


Читайте також:
28 Червня, 2018 21:56
Андрій Так як вони спішаться робити то асфальт будуть ложити мабуть що по снігу,а жителі терплять незручності і ламають свої автомобілі через відсутність дорожнього покриття
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!