На правах реклами

Розповсюджені міфи про ринок Форекс. Що потрібно знати

2579 0
Міфи про валютний ринок часто вводять в оману на рівному місці. Але як гравцю уникнути зайвих розчарувань? Пропонуємо розглянути основні міфи, довіряти яким не варто.
Фото: gurt.org.ua

Фото: gurt.org.ua

1. Форекс підходить тільки короткостроковим трейдерам.

Дійсно, завдяки принципами маржинальної торгівлі, спекуляції на валютному ринку на коротких часових проміжках стали досить популярними. Однак не варто забувати про те, що довгострокова динаміка валютних котирувань ґрунтується в першу чергу на фундаментальних факторах і не залежить від щоденних коливань. Тому можна з упевненістю заявляти, що трейдеру набагато простіше заробити на вивірених і більш точних угодах на довгих термінах.

2. На валютному ринку все побудовано лише для обману трейдера.

Ті гравці, кому не вдалося заробити на валютному ринку forex france та замість прогнозованого прибутку їх баланс став нульовий, дуже часто починають розповідати своїм друзям і навіть незнайомим людям , що мовляв на валютному ринку обманюють трейдерів. Однак це лише захисна реакція трейдерів, які не змогли заробити через нестачу досвіду, знань та можливостей. Погляньте на великих гравців і переконайтеся, що заробити на Форексі – абсолютно реально.

3. Існують безпрограшні стратегії.

Як би не хотілося гравцям знайти ту чарівну систему, яка б дозволяла кожен раз відкривати тільки прибуткові угоди, це ще нікому не вдалося і навряд чи вдасться у майбутньому. Валютний ринок знаходиться в хаотичному русі, і передбачити його – справа досить не проста. Але все ж адаптована стратегія під конкретні умови здатна показувати позитивну прибутковість тривалий час. Але за нею потрібен постійний контроль з боку трейдера.

4. Кількість угод прямо пропорційно прибутку.

Отримуючи прибуток від однієї відкритої угоди, трейдер помилково може припустити, що десять подібних угод за день можуть зробити його в десять разів багатшими. Проте головним критерієм є не кількість угод, а їх якість.

5. Складна стратегія – гарант доходу.

Погляньте на успішних трейдерів. Багато з них зовсім не «заморочуються» з приводу складної стратегії і задовольняються простими торговими системами, отримуючи на них свій пристойний дохід. Багато експертів вважають, що не варто гнатися за складними стратегіями, адже подібний варіант зазвичай призводить до збільшення помилок, а не прибутку. Перевірити усі можливі стратегії можна на демонстраційному simulateur trading рахунку.

6. Можна копіювати угоди успішних гравців і заробляти як вони.

Кожна людина індивідуальна та бачить валютний ринок по-своєму. Але особливого сенсу в тому, щоб сліпо довіряти одній людині і слідувати за нею крок за кроком, немає. Замість цього краще відточуйте власні здібності, набирайтеся досвіду і формуйте власну торговельну систему.

7. Управління капіталом – непотрібна трата часу.

Насправді, якщо розглядати за ступенем важливості критерії для досягнення трейдером успіху, управління капіталом сміливо можна ставити на перше місце. Без нього ви просто розтратили весь баланс вже протягом першої десятки ставок.

Як бачите, на міжнародному валютному ринку Форекс повно всіляких міфів. Але ваше завдання – не приймати їх до уваги і слідувати за своєю власною стратегією, удосконалюючи її при кожному зручному випадку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!