Політична реклама

Розраховуватись на ринках можна буде банківською карточкою

1814 0
В Україні планують закупити 8000 касових апаратів для торговельних підприємств споживчої кооперації. Це дасть змогу розраховуватись за послугу не тільки готівкою, а й банківськими картками та чеками.

Нові апарати будуть встановлені не тільки в магазинах, а і на ринках, у кафе, ресторанах і підприємствах, що працюють у сфері послуг, - пише Вкурсе.

Нові касові апарати дозволять проводити розрахунок за покупки не тільки готівкою, але й пластиковими картами і навіть банківськими чеками. Крім того, апарат дозволяє синхронізувати з ним додаткові пристрої: ваги, сканер штрих-коду і грошовий ящик, які спростять роботу касирам і продавцям, що дозволить прискорити процес обслуговування покупців.

Рішення про масову закупівлю було прийнято у зв‘язку із змінами в законодавстві України. Так, з 1 липня 2013 реєстратори розрахункових операцій (касові апарати) повинні передавати електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків дротовими або бездротовими каналами зв’язку органам державної податкової служби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!