Розшукати загублену посилку тепер можна ойнлайн. Інструкція

29681 0
«Укрпошта» запустила тестову версію онлайн-форми, яку можна заповнити, якщо посилку чи лист загубили при пересиланні.
Фото: autcom.su

Фото: autcom.su

«Раніше, якщо ваш лист або посилка загубилися під час пересилання, то вам потрібно піти у відділення, написати заяву і заплатити гроші за розшук. Грубо кажучи, виходить, пошта загубила, але клієнт ще й повинен заплатити, щоб його відправлення знайшли», - пише на своїй сторінці Ігор Смілянський, голова «Укрпошти».

Він також повідомив, що тепер людина, посилку якої загубили, може повідомити про це, заповнивши форму на сайті. Далі усі повідомлення про процес розшуку надходитимуть на електронну пошту клієнта.

Читайте також: «Нова пошта» запускає у Львові доставку в день відправлення

Крім того, цей сервіс є абсолютно безкоштовним і працює в тестовому режимі. «Форма поки що тимчасова, наші програмісти працюють над створенням постійної версії. Але я не зміг утриматися від того, щоб повідомити цю новину», - зауважив очільник «Укрпошти».

Нагадаємо, для того, щоб ефективно та вчасно сповіщати клієнтів про надходження на їхню адресу поштових відправлень Укрпошта планує закупівлю послуги передачі текстових (SMS) та інтерактивних повідомлень.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!