Розумний годинник львівських ІТшників б’є рекорди з краудфандінгу

3496 0
Львівський стартап Smart Atoms встановив рекорд зі збору коштів за допомогою краудфандінгу (коли всі охочі, побачивши інформацію про проект, жертвують на нього) – зібравши майже 400 тис. доларів США на «розумний годинник» LaMetric. Потреба на випуск годинника, яку заявили розробники, – 69 тис. доларів.
Фото: coolmaterial.com

Фото: coolmaterial.com

Кампанія зі збору коштів на годинник LaMetric стартувала 17 червня і завершилась 1 серпня. 2 тисячі осіб пожертвували на реалізацію проекту 370 тис. доларів. Заявлену суму вдалося зібрати за перші кілька днів кампанії. Після того як сума зібраних коштів сягнула 120 тис. доларів, звився аналогічний гаджет у білому корпусі та музичний програвач, а зібравши 250 тис. доларів – представили довшу модель LaMetric, повідомляє AIN.UA.

Гроші компанія витратить на запуск серійного виробництва LaMetric. Який сааме завод виготовлятиме годинник – наразі не називають. Але домовленості вже є, виробничі потужності знаходяться у Києві.

Раніше Petcube и iBlazr вважались найбільш успішними українськими проектами на Kickstarter.

LaMetric – це перший розумний настільний годинник, який, окрім години, може показувати новини, температуру, важливі дати, і будь-які інші оповіщення, необхідні для життя та бізнесу. Він допоможе швидко зрозуміти та відреагувати на те, що відбувається в тій чи іншій сфері діяльності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!