На правах реклами

Розвиток громади: у Львові у школі замінили вікна

2030 1
Громадська організація «Розвиток Громади» взяла під опіку школу №49 міста Львів. Юристи організації спільно з батьками звернулися до Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради з тим, що вікна «первачків» у школі у жахливому стані і невідомо, чи витримають ще одну зимівлю.
фото: ГО Розвиток громади

фото: ГО Розвиток громади

Як зазначили активісти, реакція на таке звернення була миттєвою. Завдяки ініціативі громади Зоряна Хунько, керівник відділу освіти Личаківського району Львова, провела всі необхідні заходи, і гроші на вікна було знайдено у найкоротший термін.

Сьогодні у класній кімнаті першокласників тепло та затишно, адже нові металопластикові конструкції, які допомогла встановити організація «Розвиток Громади», не тільки не пропускають холод з вулиці, але і є абсолютно безпечними. Натомість, за словами батьків, існувала небезпека, що частини шибки на старих вікнах могли впасти на учнів.

Нагадаємо, що це не перший проект ГО «Розвиток Громади» з розвитку міста. Попереду – вирішення спільними зусиллями активістів та адміністрації закладу інших проблем школи, в тому числі й побутових. В майбутньому планується розширення меж діяльності організації і в інших містах України.

 


Читайте також:
17 Травня, 2016 15:02
axabnrg Так само може зробити кожна громада, якщо скористається безкоштовною покроковою інструкцією як впровадити такий проект за моделлю DESPRO (udl.despro.org.ua):
[***]s://[***].youtube.com/watch?v=8KaGJAZn2x0
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!